Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Julian RA

  

Ruotsalainen puoliverinen ori, ruunikko (EE/Aa), 170cm
Syntynyt Saksassa 10.06.2012, rekisteröity numerolla VH17-043-0027
Kasvattanut Gestüt Rheinau, omistaa Daisy VRL-14508
Kenttäpainotteinen, ko: CIC3
i. Juggernaut RA
swb, 170cm, rn
ii. Iuppiter SW iii. Iovis SW
iie. Cerium SH
ie. Svatrbäcks Pretty Electric iei. Ties That Bind
iee. NDC Gorgeous of Course
e. Svartbäcks Morning Music
swb, 170cm, mkm
ei. k. Saint Tropez eii. Caltzad B
eie. k. Bourgeoisie
ee. NDC Morning Star eei. Xavier Överby
eee. NDC Santilly

Isälinja: Juggernaut RA - Iuppiter SW - Iovis SW - RGE Il Bacio DC - I am Devil DC - Call me Devil

Emälinja: Svartbäcks Morning Music - NDC Morning Star - NDC Santilly - NDC Balsamica - NDC Panthera Jinx

Julian on rajoitetusti tarjolla jalostukseen saman pituisen suvun omaaville saman rotuisille hevosille.

- Nimi Niminen - s.00.00.0000 - e./i. Nimi Niminen

- Nimi Niminen - s.00.00.0000 - e./i. Nimi Niminen

Halusin kasvatukseeni vähän uudempia ja tuntemattomamapia linjoja, joten päädyin seikkailemaan kansainväliselle foorumille tuhansien myynti-ilmoitusten joukkoon. Monet hevosista tulivat valtavilta saksalaisilta tai blgialaisilta kilpatalleilta, joten pelkäsin tarjota niistä. Julianin suku oli kuitenkin todella kiva ja juuri tarkoituksiini sopiva, joten vapisevin sormin kirjoitin tarjouksen. Suomeen ori on kotiutunut hyvin, heti ensimmäisissä näyttelyissä olimme koko näyttelyn toisiksi parhaita!

Julian on erittäin orimainen ratsuhevonen. Se huutaa tammoille kuin epävireinen jousisoitin ja tanssii villisti potaskaa kaikkialla, minne ruunikko ikinä menee. Julianin kanssa sietääkin olla vähän varovainen. Se ei aina osaa varoa ihmistä, jotka ovat pieniä hyttysiä maskuliiniseen sekä rotevaan, kenttäpainotteiseen oriin verrattuna. Puokki on kuitenkin yhteistyöhaluinen ja miellyttävä, kunhan tammat eivät yllä sen näköpiiriin.

Juliania on melko helppo hoitaa sen omassa karsinassa. Se nostaa jalat helposti ja ottaa varusteet päälle mukisematta, ainoastaan peseminen on hankalaa orin kanssa. Sekin johtuu vain siitä, että Julianin ohi kulkee pesukarsinaan sidottuna jatkuvasti tammoja, mikä saa hevosen täyteen häiriötilaan. Taluttaessa Julianin takataskussa on erilaisia kommervenkkeja. Orin kanssa turvan ympärille kiepautettu ketju ei olekaan pahitteeksi – se kyllä taitaa tammoille huutamisen ja ihmisen jyräämisen, vaikkei se mitään pahaa tahallaan teekään.

Ratsailta käsin Julian on kuin tuliterä urheiluauto. Se esittelee mieluusti teräviä hyppyjä ja kaunista ravia, joka onkin sen vahvuus. Maastoesteillä ori on kuin kotonaan. Se laukkaa mielellään reippaasti sekä hyppää hyvin, joten ratsastaja voi oikeastaan vain antaa hevosen mennä, Julian kyllä hoitaa homman kotiin. Julianilla on herkkä suu sekä pehmeät kyljet. Se kuuntelee ratsastajansa apuja herkeämättä ja etenee rohkeasti – ori ei jää kyttäämään mitään ihan herkästi.

Julian on rauhallinen matkustaja. Se ei sano mitään siitäkään, vaikka vieressä seisoskelisi toinen ori. Vain tammat saavat tummanruunikon pois tolaltaan. Julian pysyy myös kilpapaikoilla niin leppoisana kuin kotonaan.

© SV

Hevonen kilpailee porrastetuissa kilpailuissa. Tarkat tiedot ominaisuuspisteistä löydät ponin VRL-profiilista.

Kilpailee kenttäratsastuksessa tasolla 0/6.

Näyttelytulokset

00.00.0000 - Paikka - VSN/NJ - Palkinto - tuom. Tuomari

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque risus turpis, cursus vitae aliquet sit amet, ullamcorper ut leo. Pellentesque laoreet viverra pretium. Maecenas semper sit amet odio sit amet consequat. Morbi porttitor quam id lorem dictum, in suscipit quam efficitur. Integer consequat turpis velit, in malesuada quam faucibus nec. Aliquam tempor, velit nec vehicula euismod, mauris felis facilisis mauris, nec ultricies nibh lorem ut odio.

Hevosen kuvat © HW Farm

Virtuaalihevonen - Virtuaalitalli

©2019 Julian RA | September Stud - suntuubi.com